EPM Consultant

Location: Ambulant, Randstad
Date Posted: 27-10-2014
Salaris uitstekend

Bedrijfs profiel
Onze cliënt is een vooraanstaande consulting organisatie . Een team van 10 zware professionals gespecialiseerd in financiële rapportage, planningsystemen en BI en sterk uitbreidend. De klanten zijn grote multinationals waar complete financiële greenfield operaties worden uitgevoerd.

Functie profiel
Als Consultant heb je de verantwoordelijkheid om implementatie projecten met de plannings- en budgetting oplossingen bij de top van de Nederlandse vestigingen van multinationals te begeleiden. Product expertise, project management vaardigheden, cliënt management en goede consultancy vaardigheden zijn belangrijke aspecten in deze functie. Je kennis op financieel en IT gebied wordt krachtig ontwikkeld door de diversiteit aan cliënt omgevingen en de know-how van je collega’s. De impact van jekennis en kunde is van strategisch belang voor de opdrachtgever.

Kandidaat profiel
  • HBO- of academisch (denk)niveau,
  • Diepgaande ervaring met financieel management,
  • Inhoudelijk gesprekspartner zijn voor het financieel management van multinationals,
  • 3- 5 jaar ervaring op het gebied van ICT-consultancy/projectmanagement of als groep of divisiecontroller 
  • Uitstekend Engels en Nederlands.
 
Graag zie ik je reactie tegemoet per email op f.helmes@tharros.nl t.a.v. Frank Helmes. Voor meer informatie kunt u contact openemen met  Tharros Search & Selection op nummer 06-47035594
or
this job portal is powered by CATS